Los Angeles Lakers favoriter i NBA 2019

Rapportering kommer från Las Vegas med att Los Angeles Lakers är skyhöga favoriter säger Jeff Sherman och skrattar när han sitter framför fyra datorskärmar i ett kontor bakom biljetten risktagare på Westgate Las Vegas Superbook på lördagsmorgonen.
Sherman, vice president of risk management på den populära Sports Book. Var den första att lägga odds på nästa säsong NBA Champion efter årets NBA-final. Och han har gjort Los Angeles Lakers 5-1 favoriter, följt av Clippers och Milwaukee Bucks på 6-1.Los Angeles Lakers

”När jag tweeted oddsen ut, över tre fjärdedelar av de svar jag fick skrattade ansikten om Lakers odds,” Sherman sade innan Los Angeles Lakers och New Orleans överens om att en affär som skickade Anthony Davis till Los Angeles Angeles. ”De förstår inte risk sidan av det och hur mycket människor är villiga att satsa på dessa odds. De är vårt största ansvar och om de skulle få någon som Anthony Davis. Du kommer att ha en massa människor som kommer att vilja satsa på dem oavsett oddsen. Vi måste minska den risken och sprida ut den. ”

Sherman inspekterade noga sina fyra datorskärmar med marknadspriser på en odds skärm längst till vänster. En satsning ticker visar Counter och mobila satsningar. Ett riskhanteringssystem och en annan skärm för att granska webben. Och uppdatera Twitter för att bryta nyheter längst till höger. Lakers hade varit i samtal för att förvärva Davis. Och Sherman planerade för möjligheten av dem att lägga till en av spelets mest dominerande spelare. För att lyfta laget med LeBron James.

”The Lakers” skyhöga favoriter

”Lakers är favoriter just nu på grund av potentialen att få Anthony Davis och kanske har förmågan att lägga till någon annan i fri byrå,” Sherman sa. ”Med LeBron James varelse på det Lakers, dess’ nästan lik den Tiger trä effekt. Var din inte går till få sann oddsen på hans lag. Folk kommer att satsa på LeBron och Lakers oavsett vad. Skulden ökar snabbare för oss och därför är oddsen lägre. Folk fortfarande satsa dem ändå.

Lakers och James är så populära att när James undertecknade med Lakers förra året. Sherman postat odds på en prop satsning om Lakers skulle vinna ett mästerskap i slutet av sitt kontrakt. Som löper genom 2021-22 säsongen. Han har tagit 50 biljetter på Ja med den största är $5 000 på + 200 med en person som placerar en $5 satsning på No at-310.

När Sherman, 47, första postat odds på nästa säsong NBA-mästare den 4 maj öppnade Lakers på 20-1 odds med åtta personer som placerar en satsning. Den största är $1 800. Endast två satsningar gjordes på Lakers på 5-1. Och är med den största är $200 från och med lördagen runt 2 p.m.

Clippers öppnades på 16-1 med endast tre biljetter tagna på att dessa odds. Den största är $30 och ingen hade flyttat på dem på 6-1. Sherman sade oddsen tog hänsyn till möjligheten att Davis ansluter sig till Lakers och Kawhi Leonard gå med i Clippers.

”Detta är förmodligen den tuffaste av de fyra stora ligorna att förutsäga eftersom en spelares rörelse betyder så mycket,” Sherman sa. ”Vid denna tid är det allt spekulativt tills vi får genom fri byrå och sedan siffrorna kommer att nöja sig med. Och vad de kommer att gå in nästa säsong. Just nu är allt baserat på spekulation och där vi räknar med att människor funderar på att satsa. ”

Vid 3 PM på lördag någon kom till disken vid Westgate och gjorde en $10 000 satsa på Los Angeles Lakers på 5-1 odds. Det var en överraskande satsning med tanke på att endast två små satsningar hade gjorts på dem på dessa odds. Och ingenting hade officiellt hänt med Davis vid den tiden.

”Vi har redan byggt upp ansvar på Lakers så jag kan gå på en satsning som det och höja andra lag,” Sherman sa vid den tiden. ”Vi bygger upp bra positioner på andra lag så jag kan höja andra lag för att försöka locka lite pengar på dem och i princip avskräcka mer Laker satsningar. Vi trodde redan att det var ett lågt antal med ingenting som hänt ännu. Jag är lite förvånad över det. Men du måste respektera satsningen. ”

Sherman, som växte upp som en Los Angeles Lakers fläkt i Agoura Hills, snabbt förändrat Lakers odds till 9-2 och tweaked odds för andra lag med Oklahoma City går från 16-1 till 18-1. Portland går från 25-1 till 30-1, San Antonio går från 50-1 till 60-1 och Memphis från 80-1 till 100-1.

Vid 3:27 p.m., mindre än 30 minuter efter $10 000 satsa på Lakers, ESPN: s Adrian Wojnarowski tweets.”Pelicans har gått med på att en affär för handel Anthony Davis till Lakers för Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart, och tre första omgången plockar.” Den tweet poppar på Shermans långt rätt dator och snart dyker upp på TV-skärmar kantar väggen ovanför honom.

”Crazy timing”, säger Sherman. ”Vi har haft oddsen låga i väntan på något som detta händer. Det är inte ute vänster fält till oss eller något liknande. Jag ska göra några justeringar här eftersom nu jag förväntar mig en massa människor kommer att vilja komma hit och satsa Lakers ännu mer. 

Missa inte att betta på basket här!